Underholdning til bryllup

Ønsker I et indslag til brylluppet, der får brudeparret og gæsterne i centrum og skaber magi, fascination og latter?

Jeg optræder med underholdning til bryllupper som jeres gæster vil grine af indtil de får kramper og som vil skabe en unik stemning, der bringer masser af fascination og trylleri til festen. Hvis I ønsker underholdning der med sikkerhed vil

Det kan være svært at finde den rette underholdning til bryllupsfesten. Nogle vælger sjove festlege og selskabslege, måske en tale eller festsang, booker festmusik eller en tryllekunstner. Jeg er sidstenævnte og vil her beskrive min underholdning, der bringer smil, grin, glæde og stor fascination.

Gør bryllup til noget helt specielt

Bryllupsfesten bør indeholde mange sjove og skægge indslag, der hjælper med til at gøre dagen ekstra speciel og gerne magisk. At blive gift er altid en kæmpe begivenhed i livet og derfor må man ikke gå på kompromis med underholdningen, som er et af de vigtige fundamenter, der hjælper med til at skabe det perfekte bryllup!

Med mit indslag kan I forvente:

Et unikt og mindeværdigt indslag til brylluppet

Unik underholdning, som ingen har set magen til før. Det er altid noget helt andet at opleve magi og underholdning af denne type live i stedet for i fjernsynet. Jeg kommer helt tæt på jeres gæster og går ofte rundt blandt dem, så de får en oplevelse der bliver ekstra stærk og personlig. Det gør reaktioner så meget stærkere når brudeparrets tanker bliver læst, ure og valgte kort forsvinder og dukker op umulige steder!

Et indslag med brudeparret som omdrejningspunkt

Indslaget kan hvis det ønskes have brudeparret i centrum, så de får sig en ekstra magisk oplevelse. Det skal selvfølgelig være hyggelig og morsomt for dem også, da de jo er dagens store hovedpersoner, så uanset hvor generte de måtte være, så bliver det en uforglemmelig og rar oplevelse for dem!

Underholdning der bryder isen

Bryllups underholdning bør hjælpe med til at ruske godt gang i selskabet, således at alle får sig en oplevelse, der kan snakkes en hel del om efterfølgende. Det er lige netop det, som min underholdning hjælper med til at gøre.

Isen bliver brudt med det samme, og samtidig vil stemningen være hevet op i vejret, så brylluppet kan forløbe på skinner resten af aftenen.

Alle involveres

Alle involveres tæt fra start til slut og publikum – altså jeres gæster, vil være omdrejningspunktet. Derfor er ikke to shows ens, og med en masse improvisation griber jeg altid en sjov reaktion eller lignende fra jeres gæster og får det hele gjort endnu sjovere!

Hvad siger andre?

Herunder kan du læse referencer og udtalelser fra tidligere bryllupper.

Gør brylluppet til noget helt særligt!

Mit show vil passe som den rette underholdning, hvis I ønsker et show som:

  • Skaber fascination og højt humør!
  • Får sat gang i den gode stemning.
  • Skaber personlig underholdning for alle aldre!
  • Bryder isen og giver en masse at snakke om.
  • Involvere alle gæsterne!
  • Har fokus på brudeparret, så de får sig en oplevelse, der sent glemmes!
  • Hjælper med til at gøre brylluppet til noget helt særligt.

Hvis det lyder fristende så kan I kontakte med her og høre nærmere. Husk at mange bryllupsdatoer hurtigt kan blive booket, så det gælder om at være ude i så god tid som muligt.