Underholdning til konfirmation

I et indslag til konfirmationen, der får alle i det bedste festhumør og som oveni er unik underholdning, der aldrig før er set magen?

Jeg leverer underholdning til konfirmationen som jeres gæster vil grine af indtil de får kramper og som vil skabe en unik stemning, der bringer masser af fascination og trylleri til festen. Hvis I ønsker toptunet underholdning der med sikkerhed vil involvere alle gæsterne og give smil og få konfirmanden i centrum så kan jeg lave det helt perfekte indslag.

Det kan være svært at finde den rette underholdning til konfirmationen. Nogle vælger sjove festlege og selskabslege, måske en tale eller festsang, booker festmusik eller en tryllekunstner. Jeg er sidstenævnte og vil her beskrive min konfirmations underholdning, der bringer smil, grin, glæde og stor fascination.

Gør konfirmationen til noget ekstra specielt og magisk

Bryd isen med unik underholdning, som I aldrig har set mage

Hvis man gerne vil bryde isen til konfirmationen så er underholdningen altid det helt rette svar. Med min underholdning, der bliver alle indblandet tæt gennem showet, og gennem den halve time som showet varer vil I være vidne til den ene mere utrolige og fantastiske effekt efter den anden. Der vil blive hørt mange gisp og det giver altid en masse at snakke om her.

Garanti for fortryllende underholdning med jeres konfirmand i centrum

Trylleri er underholdning som alle kan være med til, og som alle vil nyde uanset hvor alder. Samtidig vil jeres konfirmand i centrum gennem hele showet og derfor vil han eller hun blive stjernen på en super sjov måde uden at det nogensinde bliver pinligt.

Smil og grin til der opstår kramper!

Hele showet er blandet med en masse humor, der rammer plet hver gang. Jeg har optrådt flere hundrede gange og har derfor masser erfaring med, hvordan man rammer den præcise sammensætning af humor og jokes, der passer perfekt til publikummet.

Mind control, fingerfærdighed og umulig magi!

Min konfirmationsunderholdning byder på en masse utrolige momenter, der skal opleves live for at mærke hvorfor mit show er blandt den mest bookede underholdning i landet! Showet består af alt lige fra utrolig mind control og tanke eksperimenter til utrolige effekter med fingerfærdighed som har taget flere tusinde timer at lærer til mange flere magiske overraskelser.