Underholdning til privatfest

Ønsker I et indslag til privatfesten, der skaber gode minder og højt humør?

Jeg leverer underholdning til privatfesten som jeres gæster vil grine af indtil de får kramper og som vil skabe en unik stemning, der bringer masser af fascination og trylleri til festen. Hvis I ønsker underholdning der med sikkerhed vil

Det kan være svært at finde den rette underholdning til privatfesten. Nogle vælger sjove festlege og selskabslege, måske en tale eller festsang, booker festmusik eller en tryllekunstner. Jeg er sidstenævnte og vil her beskrive min underholdning, der bringer smil, grin, glæde og stor fascination.

Gør privatfesten til noget helt særligt

Hvis I vil sikre at privatfesten bliver gjort til noget exceptionelt så kan min underholdning altid hjælpe til. Jeg har +10 års erfaring med at optræde til privatfester over hele landet. Mit indslag byder bl.a. på:

Et unikt indslag med masser af fascination

Du kan roligt sætte dig tilbage og nyde dine gæsters reaktioner, når munden falder til jorden igen og igen. Showet er spækket med den ene mere utrolig effekt efter den anden og det fylder derfor gæsterne med fascination ligeså snart jeg indtræder i lokalet.

Dette har flere fordele, og fx så giver det altid en masse at snakke om efterfølgende. Når fusen bliver taget på gæsterne med en magisk overraskelse så byder det naturligt op til en masse samtaler. Fascinationen gør også at gæsterne blot kan nyde showet og være vidne til alt fra tanker der på mystisk vis bliver læst, til måske et ur, der pludselig er forsvundet til et valgt kort, der dukker op i en af gæsternes bukselommer.

I vil grine, til der er kramper

Der vil blive grinet godt igennem til hele showet. Dette er en af de vigtigste aspekter. Jeg blander trylleriet sammen med humoren i en cocktail, der siger spar to (eller hvilket kort, der nu bliver valgt), og med grin i rummet ryger stemningen samtidig også i vejret. Min specialitet er charmernede og selvironisk humor, som får alle gæsterne til at gå i latterkramper!

Får sat gang i forsamlingen

Med mit show bliver der med det samme sat gang i festen. En fest kan gøres god på mange måder, og der skal altid sørges for en del lige fra denne rette menu til måske en sjov tale. Men noget af det allervigtigste er at atmosfæren sidder i skabet for det bliver prikken over i’et.

Både for børn og voksne

Alle er i centrum og showet tilpasses altid det publikum jeg optræder for. Hvis der er mange børn med så tilpasses underholdningen så den passer perfekt til både børn og voksne. Hvis der omvendt udelukkende er et voksent publikum så vil humoren og showet ligeledes blive tilpasset herefter.

Toptunet underholdning, hvor virkeligheden bøjes

Hvis man udelukkende har prøvet at se et trylleshow gennem fjernsynet med en i øvrigt lidt for traditionel og kedelig tryllekunstner med stram mimik og med tricks, man har set hundrede vis af gange før så kan man godt glæde sig til underholdningen! Min underholdning er unik og virkeligheden vil blive bøjet lige foran snuderne på jeres gæster, så man bagefter sidder tilbage med en følelse af at: “Det der det KAN IKKE lade sig gøre!”.

Hvad siger andre?

Læs anmeldelser og referencer fra tidligere shows herunder.

Et indslag til privatfesten for alle

Uanset hvilken slags privatfest I skal holde, så vil der være underholdning i mit show som alle vil kunne nyde! Mit show rammer bredt og humoren går altid rent ind.

Har du oplevet mig før så behøver du ikke at frygte at du kan gennemskue hvad der kommer til at ske. Ikke to shows ligner hinanden da publikum altid er med til at forme vejen frem.

Hvis du vil høre mere så kan du kontakte mig her.

Læs mere om festunderholdning.