Underholdning til julefrokost

Ønsker I et indslag til julefrokosten, der skaber bryder isen og giver fascination og latter?

Jeg leverer underholdning til julefrokosten som jeres gæster vil grine af indtil de får kramper og som vil skabe en unik stemning, der bringer masser af fascination og trylleri til festen. Hvis I ønsker underholdning der med sikkerhed vil

Det kan være svært at finde den rette underholdning til julefrokosten. Nogle vælger sjove festlege og selskabslege, måske en tale eller festsang, booker festmusik eller en tryllekunstner. Jeg er sidstenævnte og vil her beskrive min julefrokost underholdning, der bringer smil, grin, glæde og stor fascination.

Gør julefrokosten helt speciel

Julefrokosten er lig med god julemad, julestemning og en masse sjov. Man bør som arrangør gøre hvad man kan for at give gæsterne nogle oplevelser på aftenen som er udover det sædvandlige. Mange får lov at komme til flere julefrokoster hvert år og derfor er det helt igennem vigtigt at man prøver at få sin julefrokost til at skille sig ud fra mængden.

Det er netop dette der sker, når jeg skaber indtræder og fremfører min underholdning for jeres gæster. Underholdning til julefrokosten fra mig giver bl.a.:

Unik underholdning som I har aldrig har set mage

Unik og fortryllende underholdning som vil få jeres gæster til at sidde som limet fast til stolen. Det er en overraskelse som vil tage fusen på allesammen og som vil gøre at alle gæsterne får en masse at snakke om efterfølgende. Netop af den grund fungerer det også som en rigtig god ice breaker og conversation starter, som skubber godt gang i julefrokosten.

Garanti for grin og god stemning

Der er garanti for latter og grin når jeg går på scenen. Dette er en af de vigtigste og fundamentale dele af min underholdning. Det kombineres med fascination og gæsterne vil opleve den ene utrolige ting ledsaget med humor efter den anden.

Toptunet underholdning til julefrokosten

Underholdning med fart på, så jeres gæster ikke får lov at kede sig et eneste sekund gennem den halve time som showet ca varer.

Jeres gæster er omdrejningspunktet

Omdrejningspunktet for showet er altid jeres gæster og det gør samtidig at ikke to shows er ens! Jeres gæster er med til at forme showet og jeg reagerer altid lynhurtigt og får flettet ting ind, som sker i løbet af showet. Denne improvisation har krævet mange års erfaring og det gør hvert enkelt show unikt at opleve.

Hvad siger andre?

Herunder kan du finde anmeldelser og referencer fra tidligere julefrokoster. Jeg bliver ofte booket igen og igen til de samme firma julefrokoster og privat julefrokoster år efter år, og herunder får du en forsmag på hvorfor!

Et indslag til julefrokosten som jeres gæster vil elske!

Underholdning til julefrokosten skal først og fremmest skabe den gode stemning og gøre julefrokosten helt unik og speciel. Med mine mange års erfaring med at optræde til julefrokoster over hele landet for alle størrelser af publikummer så er du i trygge hænder med min underholdning.

Kontakt mig med det samme og få et uforpligtende tilbud.